Șosetele colorate, semn de inteligență și creativitate

Se spune că oamenii care poartă șosete colorate sunt mult mai inteligenți, dau dovadă de ceva mai multă creativitate, iar succesul nu îi ocolește.

Nu știm dacă este sau nu adevărată această afirmație, dar cu certitudine putem afirma că atunci când porți șosete în culori vii, ai parcă mai multă încredere în tine, în special pentru că îți simți picioarele în siguranță.

Lăsând gluma la o parte, șosetele sunt o parte integrantă în viața noastră în toate anotimpurile, așa că este normal să ne preocupăm de calitatea acestora.

Sosete colorate, haioase și pline de viață

Nu doar copiii ar trebui să poarte șosete colorate, ci și adulții. Atunci când le privim, simțim cum ne cuprinde buna dispoziție, avem o stare ceva mai jucăușă, și parcă și ideile pentru a duce la bun sfârșit anumite sarcini de serviciu ne vin mai ușor în minte.

Nu amâna momentul la care să porți șosete colorate până la Sărbătorile de Iarnă sau o ieșire în natură alături de cei dragi. Sigur vei găsi ceva ocazii mai devreme, și trebuie să recunoaștem, nu vei avea cum să treci neobservat!

sosete haioase

Nu un moft, ci o necesitate

Până la urmă, nu contează dacă vorbim despre unele monocrome sau șosete colorate, totul se rezumă la calitatea lor, pentru că ne dorim ca picioarele noastre să fie bine protejate, dar și să aibă parte de ce e mai bun, pentru a putea respira în voie și a nu permite anumitor afecțiuni să își facă simțită prezența.

Dacă tot trebuie să petreci ore în șir purtând șosete, atunci ai nevoie de cele mai bune dintre ele. Și, de ce să nu recunoaștem, ne simțim mai bine atunci când știm că în picioarele noastre se află șosete bune, care în plus mai sunt și un brand românesc.

Dacă deja ți-am stârnit curiozitatea, atunci rândurile următoare sunt perfecte pentru tine.

Un nume care a trecut granițele țării

Ai grijă să nu cazi și tu în capcana multora dintre locuitorii țării noastre care afirmă că la noi nu se produce nimic de calitate, că ne-am obișnuit doar să importăm lucruri și altele asemănătoare.

Cel puțin atunci când vine vorba despre șosete, chiar avem cu ce să ne mândrim. Este vorba despre Ciserom, un nume care sigur nu îți este necunoscut și care a reușit să spargă prejudecățile și să ajungă să fie apreciat chiar și peste hotare.

Mai mult, oamenii de aici, care alcătuiesc o echipă în adevăratul sens al cuvântului sunt mândri pentru titulatura “Cel mai Promițător Brand Românesc” pe care au primit-o și la care se mai adaugă și multe alte premii care le certifică eforturile.

Cu o istorie care se întinde pe câteva zeci de ani, la ora actuală Ciserom are o producție anuală de 10 milioane perechi de șosete și exportă 30% dintre acestea în țări precum Germania, Italia și Franța, cu care menține relații durabile încă din anii 60-70, dar a câștigat și piețe noi, precum Irlanda, Elveția, Spania, Grecia, Austria, țările Baltice și Statele Unite.

Așadar, vorbim despre calitate la superlativ, pentru că în caz contrar, cel mai probabil nu am mai fi auzit de ei. Referitor la situația pe piața internă, și aici lucrurile merg foarte bine.

Există două magazine proprii în orașul Sebeș, județul Alba, dar mai sunt prezenți nu doar în magazinele cu specific textil și magazinele de cartier, ci în cele mai multe dintre rețelele de hypermarket-uri (Carrefour, Selgros, Kaufland, Metro, Auchan, DM Drogerie, Romania Hipermarche (Cora), Hervis Sport).

În plus, pentru că viitorul este al celor care țin pasul cu progresul, a fost dezvoltat un magazin online propriu, gândit și creat conform trendurilor internaționale.

Calitate înainte de toate

Șosetele de la Ciserom sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu cea mai mare atenție la detalii, precum și grijă și respect pentru cumpărător.

La fabricarea șosetelor se folosește cea mai bună materie primă, dar contează enorm și deceniile de experiență, la care se adaugă și utilizarea de tehnologie de ultimă generație, Succesul nu i-a făcut însă să se culce pe o ureche, după cum se zice, ci își doresc să evolueze mereu.

În prezent, încearcă să atragă un segment mai tânăr a publicului țintă, prin alegeri stilistice studiate, o atenție ridicată acordată șosetelor colorate și colecțiilor tematice.

Un sortiment variat de peste 150 produse pentru bebeluși, copii și adulți, ajungând la peste 2000 de repere distincte acoperă cele mai rafinate gusturi în materie de șosete.

Așadar, dacă pe viitor ai nevoie de șosete de calitate, fie ele colorate sau dintr-o singură culoare, știi spre care brand să îți îndrepți atenția!

Lasă un comentariu